Buffet og sushi i højeste kvalitet

Hos Restaurant Lotus i Aarhus laver vi byens bedste asiatiske buffet og sushi. Her får du den autentiske smag af Asien, som den bør smage, da vores veluddannede kokke har mange års erfaring i det asiatiske køkken. Holder du meget af buffet og sushi, har vi altid masser af velsmagende asiatiske retter, hvor du kan få kokken til at lave dit helt eget måltid på ganske få minutter. Vi bruger en traditionel wok og ikke en jernpande, da wokken er efter de gamle traditioner og giver en helt anden smag af ægte asiatisk mad. 

Vælg mellem en masse forskellige retter i vores unikke buffet og nyd de friske råvarer sammen med et godt glas vin, øl eller en sodavand. Vi har noget for enhver smag – og alt i højeste kvalitet.

Sushi og ægte asiatisk mad

Elsker du sushi, kommer du aldrig til at spise den andre steder end hos os. Vi har vores helt egen sushikok, der tilbereder frisk sushi hver eneste dag i vores egen Lotus-stil. Ingen laver det på samme måde i Aarhus, og det samme gælder vores overdådige buffet. hvor du kan vælge mellem et væld af ægte asiatiske retter, supper, salater og meget andet. Vi går meget op i, at kvaliteten af vores mad er i top. 

Vi laver desuden også altid vores egen sovs. Derfor anvender vi naturligvis de friskeste råvarer fra lokale producenter, så vi kan give dig den bedste smagsoplevelse. Du finder også en masse lækre desserter, hvorefter du kan nyde en god portvin, hvis dette frister.

Bedste asiatiske buffet i Aarhus

Holder du meget af asiatisk mad, finder du den absolut bedste asiatiske restaurant i Aarhus, her hos os. Vi har ligget det samme sted i rigtig mange år - og alle gæster er velkomne - både børn og voksne. Vi har plads til 150 gæster, så tag endelig familien med ind for at nyde vores buffet med sushi, hvis I har lyst til ægte asiatisk mad. 

Ønsker du at afholde selskab eller få din mad som take away, er det også noget, vi tilbyder.

Book bord eller ring for andre forespørgsler på telefon 86 12 65 33

Menukort

GÅ IND OG LIKE VORES FACEBOOK SIDE

​Åbent alle ugens dage

17​.00 - 23.00

Køkkenet lukker kl 22.00​

Frue Kirkeplads 1

8000 Århus

Følg med på ​Facebook

CVR: 27551971