Sushi i højeste kvalitet

Har du lyst til at forkæle dig selv og dine nærmeste med frisk japansk, hjemmelavet sushi? Hos Restaurant Lotus i Aarhus laver vi byens lækreste sushi, som du kan nyde i vores restaurant eller tage med hjem. 

Egen sushikok i køkkenet

​Vi har vores helt egen sushikok, der tilbereder frisk sushi hver eneste dag i vores egen Lotus-stil. Ingen laver det på samme måde i Aarhus.

Vi har et bredt udvalg af særligt udvalgte specialiteter inden for klassisk japansk sushi. 


​Kun de friskeste råvarer i vores sushi

​​Vi går meget op i, at kvaliteten af vores sushi er helt i top.  Vores køkken stiller store krav til råvarerne, og kun de allermest friske når gennem nåleøjet, når vi laver sushi. 


​​Som gæst hos i kan du således se frem til en førsteklasses sushioplevelse i ægte asiatiske omgivelser. Vores venlige og dygtige personale er professionelle tjenere, der vil gøre alt for, at du og dit selskab får byens bedste madoplevelse.

Få skøn sushi to go

Du kan også få vores lækre sushi, som take away. Vi laver en lækker sushi box til dig med 12 stykker for 100 kr., hvor du selv kan få lov at vælge dine stykker. 


Bestil sushi i topklasse hos os

Vi tilbyder vores gæster en hyggelig, intim og afslappet atmosfære og topkvalitet til gode priser. Uanset om du besøger Restaurant Lotus med familien eller forretningsforbindelsen, hjælper vi dig til at gøre din aften komplet.

​Vi har plads til 150 gæster, så både små og store selskaber kan nyde vores dejlige sushi i restaurantens stemningsmættede lokaler. 

​Du er altid velkommen til at kontakte os for bestilling af take away, bordbestilling, eller hvis du har nogen spørgsmål. Ring i dag på telefon 86 12 65 33, så reserverer vi et bord til dig. Vi glæder os til at se dig i restauranten.

Menukort

GÅ IND OG LIKE VORES FACEBOOK SIDE

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 68 anmeldelser på Google

​Åbent alle ugens dage

17​.00 - 23.00

Køkkenet lukker kl 22.00​

Følg med på ​Facebook

CVR: 27551971