Buffet i topklasse og autentiske omgivelser

Hos Restaurant Lotus i Aarhus laver vi byens bedste asiatiske buffet og sushi. Her får du den autentiske smag af Asien, som den bør smage, da vores veluddannede kokke har mange års erfaring i det asiatiske køkken.

​Holder du meget af buffet, har vi altid masser af velsmagende asiatiske retter, hvor du kan få kokken til at lave dit helt eget måltid på ganske få minutter. Vi bruger en traditionel wok og ikke en jernpande, da wokken er efter de gamle traditioner og giver en helt anden smag af ægte asiatisk mad. 

Vælg mellem en masse forskellige retter i vores unikke buffet og nyd de friske råvarer sammen med et godt glas vin, øl eller en sodavand. Vi har noget for enhver smag – og alt i højeste kvalitet.

Ægte asiatisk madoplevelse og stemning

Prøv vores overdådige aftenbuffet. hvor du kan vælge mellem et væld af ægte asiatiske retter, supper, salater og meget andet. Vi går meget op i, at kvaliteten af vores mad er i top. 

Vi laver desuden også altid vores egen sovs. Derfor anvender vi naturligvis de friskeste råvarer fra lokale producenter, så vi kan give dig den bedste smagsoplevelse. Du finder også en masse lækre desserter, hvorefter du kan nyde en god portvin, hvis dette frister.

Byens bedste asiatiske buffet

Elsker du asiatisk mad, finder du den absolut bedste asiatiske restaurant i Aarhus her hos os. Vi har ligget det samme sted i rigtig mange år. Alle gæster er velkomne - både børn og voksne.

​Vi har plads til 150 gæster, så tag endelig familien med ind for at nyde vores dejlige buffet, hvis I har lyst til en asiatisk madoplevelse i absolut topklasse. 

Ønsker du at afholde selskab eller få din mad som take away, er det også noget vi tilbyder.

Book bord eller ring for andre forespørgsler på telefon 86 12 65 33

Menukort

GÅ IND OG LIKE VORES FACEBOOK SIDE

​​Vurderet 4 / 5 stjerner på baggrund af 68 anmeldelser på Google

​Åbent alle ugens dage

17​.00 - 23.00

Køkkenet lukker kl 22.00​

Følg med på ​Facebook

CVR: 27551971